Yderlser der tilbydes


Har du lyst til og besøge mig i mit tempel og modtage sensuel erotisk massage, inden det hele starter, skal du have et bad og der er også et bad bagefter, da du vil have en del olie på dig.

Hvor både du og jeg berører hinanden og nyder "The Moment" føler nærvær, føler du bliver favnet, føler dig både set og hørt.

Jeg bruger varm massage olie og der er mulighed for, at tilsætte æteriske olie og du vil komme dybere ind i din sjæl sammen med mig.

Selve mine berøringer på din krop (minder om en skøn Tantra Massage)

Vi kunne også starte med og ligge i ske, bare nusse og kærtegne hinanden på en blid og nænsom måde.

Jeg ved godt, at jeg er til for dig, men det er også vigtig, at du har lyst til, at røre ved mig under legen, for ellers tænder jeg ikke og det bliver en tung energi det er imellem os.

Samleje kun med kondom og det står ikke til forhandling. Kan du ikke have kondom på, så afslutter jeg med en lingam massage (du kan læse om det længere nede på siden)

Kys – det sker kun hvis jeg føler for det og husk din mundhygiejne skal være i top (kys for mig er meget intimt)

Du kan vælge mellem  A eller B, omme under priser. 


Leg med penis med mund og tunge

Leg med penis er gerne uden kondom, men jeg vil ikke modtage sæd i munden

(leg med penis er kun hvis din hygiejne er i top og jeg mener at den skal være i top. Et godt råd, er at når du vasker din penis, så husk og trække forhuden tilbage og vaske din penishoved og ikke kun dagen før du skal kommer hos mig men altid.) Jeg nyder manden som er glatbarberet både på penis - kugler og alt rundt om. 


C: Lingam Massage (en anden måde og få en blowjob på)

Du vil blive vasket af omkring og på din penis af mig, før jeg går igang med massagen.
Ved Lingam massage her er det kun dig som er i fokus og du vil ikke møde mig nøgen eller røre ved mig kommer du ikke til. 
Du kan side stille Lingam massage, men en blowjob, blot på en anden måde og få din forløsning på, da jeg kun bruger mine hænder og der bruges varm olie ( ikke varmere end du kan tåle det) 
Efter sesancen vil jeg igen afvaske dig, så du ikke får olie på dit tøj.


D: Body to Body m/ varm olie, hvor du både kan nyde, men også yde


Body to Body  varighed 2 time - her skal du også i bad inden vi går igang. 

Herefter lægger vi os ned på madrassen og jeg smøre olie på din krop og du smøre olie på min krop. Jeg begynder og leger på din krop med mine hænder og lidt efter lidt begynder jeg og glide med min krop på din krop.

Du må røre ved mig med dine hænder og tunge  og jeg gør det sammen med dig .... ønsker du samleje ( DOG MED KONDOM) er det også mulig elles vil her blive afsluttet med Lingam massage (massage af din penis), så du får din forløsning.


Sort Tantra

Jeg vil nu tilbyde Sort Tantra Massage, som stadig, vil være med den sensuelle/erotiske massage, som jeg bruger i mine andre senarier.

Det du ikke skal forvente, er at den Sorte Tantra bliver en rå dyrisk sex, det gør den ikke, jeg forbliver i den Tantriske, sensuelle energi og hvor jeg "leger" med dine energier.

Derfor er det meget vigtig, at vi har en samtale før vi går igang og dermed får forventingsafstemt med hinanden.

Der startes med pirringsbondage, her vil du kunne få dine sanser udfordret - du vil være blindfoldet og bundet.

I den sorte Tantra, vil vi bevæge os over i en mere fri leg/dans (når jeg skriver vi, så er det fordi du som klient er med til dansen og ikke bare ligger passiv) med alle sanser - vi vil bruge vores hænder på hinandens kroppe - vores mund og tunge kan komme i spil på kroppen (dog kysses der ikke og hvis du ønsker samleje er det med kondom).

Der kunne være body to body, hvor vores kroppe vil smelte sammen med den skønne olie og vi vil gilde på hinanden kroppe samt berører hinanden med vores hænder.

Der vil være nærvær og vi kan ligge stille i ske og bare kærtegne og nusse hinanden.

Ønsker du ikke og bruge kondom, så vil du vil få en lingang massage som afslutning og her må du gerne få din forløsning.